Grote knuffelbeer

Op zoek naar een grote knuffelbeer? Zoek niet verder! Bij onze knuffelbeer collectie vind je een breed scala aan schattige en knuffelbare vrienden die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor een geliefde, onze knuffelberen zijn de ideale metgezellen voor jong en oud.

Knuffelberen zijn vaak de eerste grote vriend in het leven van een kind. Alle knuffelberen / Teddyberen hebben allemaal één ding gemeen: elke knuffelbeer is berenzacht! Of je nu een hele grote knuffelbeer van 1, 2 of zelfs 3,40 meter geeft, of een vrolijke bruine knuffelbeer als cadeau of geboortegeschenk.

Resultaat 1–48 van de 61 resultaten wordt getoond

De grote knuffelbeer kan de eerste grote vriend worden van je kind of baby. Een grote knuffelbeer is zo leuk om te geven of te krijgen ter gelegenheid van een feest of een jubileum. Speciaal voor wie net geboren is, maar ook voor iedereen die een grote knuffel of grote teddybeer verdient, is er groteknuffel.nl!!!

Bij groteknuffel.nl zijn er allerlei speciale grote knuffel(s), zoals teddyberen of hele grote baby knuffels. We hebben ze in alle soorten en maten! Van olifant tot eend en van koe tot beertjes van 21 cm tot en met hele grote knuffels van 3 meter en onze nieuwe gigantische beer van 3,40 meter groot! Levertijd van de perfecte knuffels is binnen drie werkdagen.