Algemene voorwaarden

Groteknuffel.nl zal er alles aan doen om u een zo goed mogelijke service te verlenen en het beertje of andere knuffel in perfecte staat en binnen de afgesproken tijd te leveren.

De levertijd
Wij streven erna dat uw bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen na betaling wordt geleverd. De bestelling kan vaak wel eerder bezorgd worden maar dit kunnen wij niet garanderen vanwege de levertijden van PostNL. U moet er ook rekening mee houden dat de PostNL niet op zon- en feestdagen levert.

Het juiste adres
Het is belangrijk dat het juiste adres en telefoonnummer goed doorgegeven wordt. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaatsvindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden zijn voor uw rekening.

Niet goed = geld terug
Heeft u uw bestelling op tijd gedaan, betaald en het juiste adres en telefoonnummer aan ons doorgegeven en mocht er helaas toch iets fout gaan, dan kunt u de bestelling annuleren en krijgt u het geheel betaalde bedrag terug.

Kwaliteitsgarantie

Voordat een product de deur uitgaat, wordt het bij Groteknuffel.nl altijd eerst deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht u om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, zal het product vervangen worden. Wanneer wij het product niet meer op voorraad hebben kan het aankoopbedrag op uw rekening worden teruggestort.

Recht van retour
U mag de knuffel en/of beer binnen 8 dagen retour sturen zonder opgaaf van redenen. U ontvangt het totale aankoopbedrag inclusief  de verzendkosten retour. De retourzending (porto) moet U wel zelf betalen ook de extra kosten van Expresskosten (9,95 Euro) vallen buiten het recht van retour.

Uitzondering Recht van retour
Bij zaken die specifiek voor een klant worden gemaakt of aangepast (denk aan een T-shirt met eigen ontwerp), kan de klant geen aanspraak maken op retour. Bij het aanbod van dergelijke producten dient u wel duidelijk te vermelden dat het herroepingsrecht is uitgesloten. Op maat gemaakt producten, gepersonaliseerde producten (T-shirts). Producten die na retour niet meer verkocht kunnen worden. Dat geldt voor bijvoorbeeld gepersonaliseerde shirts, producten waar een persoonlijke boodschap, afbeelding of iets dergelijks op geplaatst vallen niet onder Recht van retour.

Wet bescherming persoonsgegevens
De door de u actief verstrekte informatie wordt door groteknuffel.nl gebruikt voor de administratieve afhandeling van de bestelling van een of meerdere producten. De informatie kan daarnaast gebruikt worden om u te berichten over het verloop daarvan. Wanneer u zich aanmeldt, bij onze shop kunnen uw gegevens gebruikt worden om u in de toekomst te informeren over producten en diensten van onze eigen onderneming. Als u dergelijke informatie niet op prijs stelt, dan kunt u dit schriftelijk melden aan groteknuffel.nl, of neem electronisch contact op via het contactformulier op deze website.

De passief verstrekte informatie heeft twee doelen. Allereerst worden cookies gebruikt om de site voor de gebruiker zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daarnaast kan Beertjes.eu meten hoeveel unieke bezoekers de site heeft en deze waardevolle informatie gebruiken om speciale acties goed te kunnen plannen.

Inzage en correctie persoonsgegevens
Groteknuffel.nl probeert te allen tijde de gegevens correct te registreren. Bij het overnemen van gegevens of door technische omstandigheden en andere omstandigheden kunnen fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Daarom heeft u altijd het recht de gegevens in te zien, te laten verbeteren of onjuiste gegevens te laten verwijderen. U kunt hiervoor schriftelijk of telefonisch contact met ons opnemen.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 18 oktober 2021