Uitverkoop!

Grote krokodil 200 cm lang

Oorspronkelijke prijs was: €125.00.Huidige prijs is: €102.00.

Uitverkocht

Ben je op zoek naar een groene krokodil van 2 meter?

Bij onze webshop ben je aan het juiste adres! Wij hebben een  groene krokodil van hoge kwaliteit, met een indrukwekkende lengte van 2 meter.

Onze groen krokodil is perfect zowel binnengebruik. Of je nu je een speelkamer wilt inrichten of een uniek decoratiestuk zoekt, onze krokodil is de ideale keuze. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je er lang van kunt genieten.
Naast hun realistische uiterlijk zijn onze groene krokodillen ook veilig in gebruik. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en hebben geen scherpe randen of gevaarlijke elementen. Dit maakt ze geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
Bestel vandaag nog je eigen groene krokodil van 2 meter en geef je omgeving een unieke twist. Onze krokodillen worden snel en veilig bij je thuis bezorgd, zodat je er meteen van kunt genieten. Mis deze kans niet om een opvallend stuk aan je interieur of exterieur toe te voegen!

Neem nu contact met ons op of plaats direct je bestelling en maak een statement met een groene krokodil van 2 meter!

Mooie groene grote krokodil 200 cm lang. Een hele mooie grote krokodil die maar liefst 2 meter lang is. De groene grote krokodil is van neus tot einde van de staart  maar liefst 2 meter lang. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen. Ook heel erg leuk om gewoon op de bank te leggen. Je kunt er heerlijk tegen aanliggen. Wat een leuke knuffel van 200 cm om lekker op te liggen en mee te knuffelen. Ook heel erg leuk om deze  weg te geven aan je geliefde met Valentijn! Of om te ontvangen van je geliefde natuurlijk. Als je de grote knuffel een keer vashoudt wil je de grote knuffel niet meer loslaten. Geweldig als geboortegeschenk of om zomaar aan iemand te geven als een cadeau.

 

Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar.

* Afbeelding kan enigszins afwijken van de werkelijke knuffel.

Zie hier onze algemene voorwaarden.