Knuffelbeeracties

Knuffelbeeracties zijn heel erg leuk om te geven aan je vriend of vriendin. Alle knuffelberen / Teddyberen hebben allemaal één ding gemeen: elke Knuffelbeeractie is heel erg leuk en berenzacht! Of je nu een hele grote Knuffelbeeractie van 1, 2 of zelfs 3,40 meter geeft, of een vrolijke rose Knuffelbeeracties als Vriendgeschenk geeft, altijd leuk!

Toont alle 17 resultaten

De grote Knuffelbeer is de grote vriend van je Vriend of vriendin. Een grote Knuffelbeeractie is zo leuk om te geven of te krijgen ter gelegenheid van Vriendendag. Speciaal voor Vriendendag, maar ook voor iedereen die een grote knuffel of grote teddybeer verdient, is er www.groteknuffel.nl!

Bij www.groteknuffel.nl zijn er allerlei speciale grote knuffel(s), zoals teddyberen of hele grote baby knuffels voor Vriendendag. We hebben ze in alle soorten en maten! Van olifant tot eend en van koe tot beertjes van 21 cm tot en met hele grote Knuffelbeeracties of hele grote Knuffelbeeractis van 3 meter en onze nieuwe gigantische Knuffelbeeractie van 3,40 meter groot! Levertijd van de grote Knuffelbeeracties is mogelijk (expresse) binnen één werkdag.